Hyvinvointia vauvallesi

Vauvat ja leikki-ikäiset

Vauvahieronta on kosketusta ja rentoutusta, mutta sillä voidaan helpottaa niin koliikkia, vatsavaivoja kuin uniongelmiakin. Yksi hierontakerta on maksimissaan 30 minuuttia, mikä käytännössä tarkoittaa noin 45 -60 minuutin käyntiä. Pienet asiakkaat kun eivät aina pysy paikoillaan ja ehkä vähän vierastetaankin tilannetta.  Hieronta sopii myös leikki-ikäisille. Hinta on 25,-/käyntikerta. Hierontakertoja tarvitaan n. 1-3, jatkossa voitte itse hieroa pienokaisenne. Käyn hieronnan perusotteet  läpi käyntini yhteydessä, lisäksi annan kirjallisen ohjeen muistin virkistykseksi. 

Kerää ryhmä kasaan, pidetään vauvahierontakoulutus useammalle yhdellä kertaa! Pyydä ryhmätarjous!

Nuorimmillaan hierottava voi olla 3 viikkoinen, annetaan elämän tasaantua hetki syntymän jälkeen.

Vauvahieronnalla on paljon positiivisia vaikutuksia:

- vauvan vatsavaivat helpottavat

- koliikki helpottaa lihasten rentoutuessa

- unirytmi tasaantuu

Yksi vähemmän huomioitu asia on niskan jäykkyys, sitä voidaan helpottaa hieronnalla. Jäykkyys voi johtua esim. imukuppisynnytyksestä. Jäykkyyden huomaa siitä, että vauva kääntää päätään vain toiselle puolelle.

HUOM! Lapsi kannattaa syöttää hyvissä ajoin ennen hierontaa, ettei tule nälkäkiukkua kesken hoidon. Vatsa hierotaan myös, juuri täytetty pikku vatsa ei pidä käsittelystä.

Yhdellä hoidolla ei vauvojen - kuten ei aikuistenkaan hieronnassa - saada välttämättä suurta muutosta aikaan, mutta yksikin kerta voi riittää. Yleensä n. 3 kerran hoitosarja yhdistettynä kotihoitoon (saat kirjalliset ohjeet käyntini yhteydessä) on hyvä yhdistelmä.

Kerron mielelläni lisää mm. ruokavaliosta, unirytmistä jne., hoidon ohessa.

Koulutettu hieroja kun olen, niin samalla kotikäynnillä on näppärää hoitaa myös vanhemmat - rentoutusta koko perheelle.